7 op de 10 van de studenten in Nederland heeft een bijbaan. Een bijbaantje is erg handig. Je doet werkervaring op, verdient wat bij, en met wat geluk werk je ook nog met een leuk team. Kijk hier of er wat voor je bij staat.

Begeleider bij Prodeba

 

Prodeba is op zoek naar studenten met een pedagogische achtergrond als begeleider van kinderen en jongvolwassenen met een ontwikkelingsstoornis. De begeleiding is flexibel, afgestemd op de wensen van de cliënt en de ouders. Naast de regio Leiden zijn er vooral veel vacatures voor begeleiders in de regio Alphen, Den Haag, Katwijk en Noordwijk. 

 

Ben jij:

- een student pedagogiek, psychologie of iets gerelateerds? 

- iemand die zijn verantwoordelijkheden serieus neemt

- iemand die initiatief toont?

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail met je CV, je motivatie en je beschikbaarheid naar info@prodeba.nl. Kijk HIER voor meer informatie. 

Statistiek toppers gezocht met didactische vaardigheden

 

De Bijlespartner is op zoek naar statistiektoppers, die docent willen worden!

In het nieuwe jaar verzorgt de Bijlespartner statistiek cursussen op Leiden Universiteit en wij zijn op zoek naar universitaire studenten die ons docenten-team kunnen versterken. Als docent help je met het ontwikkelen van lesmateriaal, en geef je natuurlijk bijlessen.

 

Solliciteren? Stuur dan jouw CV en korte motivatie naar online@debijlespartner.nl. 

 

 De Bijlespartner biedt jou:
• Een flexibele bijbaan, goed te combineren met je studie;
• Uitstekende verdiensten;
• Een uitgebreide training ter voorbereiding op het werk;
• Professionele en persoonlijke ontwikkeling;
• Carrière coaching.

 

PR & Communicatie Medewerker bij theater de Generator

 

Theater en Productiehuis De Generator is een nieuw Leids initiatief voor professioneel maatschappelijk geëngageerd theater en grensoverschrijdende kunst. Het theater opent medio 2018, echter is het theater nu al volop actief. In 2017 organiseren we een zevental evenementen. 

 

Daarom zoeken wij een PR & Communicatie medewerker die als vrijwilliger ons team komt versterken, met uitzicht op een zzp vergoeding. Werkzaamheden bestaan uit: communicatie- en marketingplan opzetten en uitvoeren, copywriting voor online en print, persberichten schrijven, managen online werkzaamheden, contact met pers, marketing route opzetten, goed kunnen schrijven in het Nederlands en Engels, begeleiden van PR assistent en vrijwilligers. Je werkt hierbij nauw samen met artistiek leider en grafisch vormgever.

Een inspirerende, idealistische en sociale werkplek met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Met de grote verantwoordelijkheid komt ook veel leerervaring. Je zet samen met ons een nieuw theater op en hebt veel invloed op hoe het theater opgezet zal worden en eruit zal zien.

 

Je krijgt € 1400 per jaar aan vergoeding.

Mail je CV en motivatie naar info@theaterdegenerator.nl.

www.theaterdegenerator.nl

LEIDSCH WERK           E: leidschwerk@outlook.com