Waarom vacatures in Leiden op Leidschwerk.nl?
 

LEIDSCH WERK           E: leidschwerk@outlook.com        

Welkom op Leidschwerk.nl, een platform voor leuke vacatures in en om de omgeving van Leiden. De vacatures kunnen van alles zijn: stages, parttime maar ook fulltime banen georganiseerd per afstudeerrichting. Maar waarom deze website?

  • Het internet is vervuild met websites die veel callcenter- en straatmarketingbaantjes proberen te verkopen als startersfuncties
  • Leiden is te leuk om te verlaten
  • Er zijn in Leiden genoeg interessante vacatures te vinden

 

Vacatures voor starters

Omdat ik Leiden een gruwelijk leuke stad vind, startte ik, Anne Veenman Leidschwerk.nl, een overzicht met écht leuke en leerzame banen, in de richting waarvoor jij gestudeerd hebt en in de omgeving van waar je woont. Het zou toch fijn zijn als je afgestudeerd bent en meteen een leuke uitdagende baan kunt vinden! Daar help ik met deze website graag bij, dus kijk gerust rond.

 

Vacatures voor studenten

Niet alleen kun je hier terecht als starter, maar ook voor interessante bijbanen (onder parttime) en stages staan er interessante vacatures op deze website. Ik selecteer alleen vacatures die je met trots op je CV zal zetten, en je zullen helpen in het bereiken van een carrière waar je hard voor werkt. Hier vind je geen ellendige bijbaantjes waarmee je je kostbare studententijd verknoeid, terwijl je zoveel kunt leren.

 

Ik hoop dat jij als bezoeker iets hebt aan mijn selectie van vacatures, en stuur gerust dingen door naar vrienden als je iets voor hen ziet!